Международен ден на приказката

На 20 март, международният ден на приказката, учениците от 3 клас на НУ “Св. Климент Охридски, гр. Чирпан с ръководител старши учител в ГЦОУД Йорданка Грозева бяха на гости на Народно читалище “Димитър Данаилов 2013” гр. Чирпан в изпълнение на проектни дейности –  вкусно четене на приказки със специално подбрани гозби от  “Хитър Петър”, “Патиланци” и “Работна мецана”.  Всички много се забавляваха и хапнаха чудни ястия, сготвени от тях самите с помощта на шеф Роси. Благодарим за гостоприемството и грижата на домакините от Народно читалище “Димитър Данаилов-2013”.

Още по темата...

Прием 2024-2025г.

[1]. График на дейностите за прием на ученици в ПГ и първи клас 2024-2025г.[2]. Правила прием 2024-2025г.[3]. Критерии за класиране при прием 2024-2025г.[4]. План прием 2024-2025 г.[5]. Заповед 205 за утвърждаване на училищен план- прием 2024-2025г.

Още по темата...

Ден на розовата фланелка

Отбелязахме “Ден на розовата фланелка” – инициатива, която е в знак на съпричастност срещу агресията в училищата под ръководството на г-жа Даниела Дечева – педагогически съветник в училището. Нашите ученици сложиха розовите фланелки, написаха послания чрез вълшебни думи на добротата, рецитираха стихотворението “Да бъдем добри”, а настроението беше много, много розово.

Още по темата...

Проект спортна площадка

Одобрен е наш проект по програма на МОН за ремонт на амортизираното спортно съоръжение в двора на училището, за да се превърне в модерна спортна площадка. Дейностите по реализиране на проекта вече започнаха. Новото мултифункционално игрище е предназначено за колективни спортове като футбол, баскетбол, за игра на народна топка и масови физически упражнения. Спортната площадка ще е със специална саморазливна цветна настилка, напълно отговаряща на нуждите на отборите ни по футбол и баскетбол. Защото здравето на децата е на първо място за нас!

Още по темата...

Празник на буквите – 2024

Честит празник на буквите на нашите любознателни първокласници! Пожелаваме им вълшебни моменти с техните най-верни приятели – книгите и много успехи занапред по пътя на знанието! Нека с доверие и много любов тръгнат ръка за ръка с г-жа Деляна Мичева и г-жа Деница Жекова, за да разкрият тайните на науката, да творят и развиват своята креативност, да придобият умения и компетентности, които да им помогнат да бъдат достойни и успешни граждани на 21 век!

Още по темата...